Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 09.08.2010.

17:48

Jagodina sređuje Gradski stadion

Predsednik fudbalskog kluba Jagodina Goran Milanović izjavio je da se rekonstrukcija glavnog terena tog supreligaša privodi kraju.

Izvor: LB

Autor: LB

Default images

On je istakao da će Gradski stadion biti spreman do 21. avgusta, kada Jagodinci u drugom kolu jelen Superlige Srbije ugostiti ekpu Smedereva.

Rekonstrukcija, koja je koštala dva miliona dinara, počela je polovinom juna, ali je često bila prekidana zbog nepovoljnih vremenskih uslova.

"Radovi su obavljeni u skladu sa najvišim standardima i na način, koji omogućava da se u slučaju kiše voda istog trenutka izgubi sa travnate površine", rekao je Milanović.

On je dodao da posle tih radova niko neće imati razloga da iznosi primedbe na teren u Jagodini jer je, prema njegovim rečima, to sada jedan od najboljih terena u Srbiji.

Milanović je naveo da su u toku radovi i na rekonstrukciji dva pomoćna terena, a da će Jagodina konkurisati za sredstva Vlade Srbije i Fudbalskog saveza Srbije kako bi rešio problem postavljanja reflektora i drugih neophodnih uslova za igranje noćnih međunarodnih utakmica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve