Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 09.08.2010.

17:37

Nikolić: "Bolje nego prošle sezone"

Trener FK Rad Marko Nikolić rekao je da je njegova ekipa spremna za početak takmičenja u Superligi Srbije i da očekuje bolji plasman nego prethodnih godina.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

"Dobro smo radili na pripremama, imali smo izuzetne uslove za rad, a u pripremnim utakmicama igrali smo sa kvalitetnim ekipama. Pripremili smo se za prvenstvo, ne želim da kroz plasman na tabeli određujem ciljeve ekipe, ali očekujem da u predstojećoj sezoni budemo bolje plasirani nego prethodnih godina", rekao je Nikolić na konferenciji za novinare.

Nikolić je rekao da je zadovoljan što je klub sačuvao okosnicu ima, ali i da još nije završen prelazni rok i da pojedini igrači imaju dozvolu da napuste Banjicu.

"Doveli smo neke mlade igrače i uz stare snage imamo okosnicu tima. Ove sezone ćemo moći da se takmičimo sa svakom ekipom, sazreli smo i kao klub i kao tim i imamo razloga za umereno zadovoljstvo", rekao je on.

Fudbaleri Rada u nedelju od 17.30 na Banjici u prvom kolu Superlige igraju protiv Čukaričkog. Trener "gradjevinara" rekao je da poštuje protivnika, ali je najavio da će njegov tim u svakoj utakmici igrati borbeno, na pobedu.

"Poštujemo Čukarički, naše utakmice su uvek bile zanimljive, bez obzira na plasman na tabeli. Za taj meč ćemo se spremiti kao da igramo protvi najbolje evropske ekipe. Igraćemo angažovano jer želimo da otvorimo sezonu pobedom", rekao je on.

"Imamo dobru grupu igrača, atmosfera u timu je sjajna. U svakoj utakmici ići ćemo na pobedu, naravno, ne možemo da garantujemo da ćemo to uspeti, ali borićemo se", dodao je Nikolić.

Fudbalski klub Rad je potpisao trogodišnji tehnički ugovor sa proizvođačem sportske opreme Patrik i tako postao prvi fudbalski klub i istočnoj Evropi koji će nositi opremu tog proizvođača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve