Veljko Batrović u Partizanu

Podgorički dnevnik Arena objavio je na naslovnoj stranici u petak da je "najtalentovaniji crnogorski fudbaler Veljko Batrović prešao u Partizan."

Izvor: B92, www.arenacg.net Srbija, Crna Gora
Podeli

"Ni Arsenal, ni PSŽ, ni Inter, ni Roma - već Partizan. Najtalentovaniji crnogorski fudbaler Veljko Batrović, na čiji račun je Arsen Venger izneo hvalospeve prilikom njegovog boravka u Londonu, karijeru će nastaviti u crno-belom dresu, istom onom koji je njegov otac Zoran sa uspehom nosio krajem osamdesetih godina," piše Arena.

Veljko se sa ocem Zoranom preselio u Beograd i već dve nedelje trenira pod rukovodstvom trenera omladinaca Slađana Šćepovića.

"Partizan, tj. menadžer Nikola Damjanac, koji radi za Faljija Ramadanija, ga prati već duži vremenski period i mogu reći da je
posao skoro finalizovan. U procentima - 99% Batrović karijeru nastavlja u Humskoj
," rekao je Areni u četvrtak uveče predsednik FK Bubamara revita Budimir Miranović.

"Manji problem može da predstavlja prilično komplikovana papirologija i novi propisi UEFA koji govore da i roditelj mora zasnovati radni odnos, ali verujem da će sve biti ubrzo gotovo i da će Veljko biti licenciran," rekao je Miranović za Arenu.

Fudbal

Adebajor želi u Juventus

Fudbaler Mančester sitija Emanuel Adebajor rekao je da bi prihvatio ponudu Juventusa i otišao u Italiju, a uprava Sitija saopštila je da ne želi da ga proda.

Fudbal petak 6.08. 11:31 Komentara: 5