Nova vest
Fudbal

Utorak, 27.07.2010.

14:38

Duljaj iz Donjecka u Sevastopolj

Nekadašnji fudbaler Partizana i poslednjih šest i po godina član Šahtjora iz Donjecka, Igor Duljaj, ovog leta menja sredinu.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Na zvaničnom sajtu ukrajinskog kluba saopšteno je da Duljaj i Poljak Levandovski napuštaju Donjeck i karijeru nastavljaju u Sevastopolju, novom ukrajinskom prvoligašu, klubu iz grada na Krimu.

Ukrajinski mediji su, najavljujući odlazak Duljaja iz Šahtjora, pominjali mogućnost da se zadnji vezni koji je karijeru počeo u Partizanu, vrati u Humsku, ali su u Partizanu tu poziciju rešili povratkom Milana Smiljanića a Duljaj, je, nezvanično saznaje B92, već potpisao trogodišnji ugovor sa ekipom Sevastopolja.

Za Sevastopolj koji je u prva tri kola ukrajinske Premijerlige ostvario jednu pobedu i dva nerešena rezultata, ne primivši gol, igaju fudbaleri iz Ukrajine, jedan Tunišanin i Moldavac, a Duljaj i Levandovski trebalo bi da pomognu ekipi čiji je osnovni cilj opstanak u najvišem rangu takmičenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu