Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 08.07.2010.

13:45

Souza se predao policiji u Riju

Lokalnoj policiji u Rio de Žaneiru, u četvrtak se predao golman Flamenga Bruno Souza.

Izvor: B92, O Globo

Autor:B92, O Globo

Default images

Golman Flamenga Bruno Fernandes das Dores de Souza koji je „nestao“ nakon optužnice koju je podigla brazilska policija zbog sumnji za učešće u ubistvu,predao se lokalnoj policiji u Riju.

Kako prenose brazilski mediji, 25-godišnji Souza, inače velika zvezda domaćeg fudbala i kapiten brazilskog fudbalskog velikana, nalazio se u bekstvu zbog nestanka bivše devojke Elise Romao.

Pored Souze, od srede su u pritvoru i njegova sadašnja supruga,ali i nekoliko rođaka, od koji je navodno 17-godišnji nećak, otvoreno priznao da je učestvovao u otmici nesrećne devojke...

Eliza Samudio, koja ima 25 godina, nestala je pre mesec dana. Nadležni organi sumnjaju da je golman Flamenga, zajedno sa još dvojicom prijatelja, na smrt pretukao bivšu devojku i sakrio njen leš.

Samudio je pre toga saopštila da je Souza otac njene četvoromesečne bebe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve