Nova vest
Fudbal

Subota, 29.05.2010.

20:30

Mensa i Kingson spremni za Srbiju

Igrači Gane Džon Mensa i Ričard Kingson oporavljaju se od povreda i da očekuje se da će biti spremni za meč sa Srbijom na Svetskom prvenstvou u Južnoj Africi.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Mensah je zbog povrede levog lista 2. maja napustio utakmicu svog kluba Sanderlenda, dok golman Vigana Kingson ima problema sa ramenom.

"Nema bolova, nema ničega", rekao je Mensa, koji se nalazi na pripremema reprezentacije Gane blizu Pariza. Iako se igrač oseća dobro, selektor Milovan Rajevac ne planira da ga ubacuje u igru pre početka Mundijala.

"Trener ne želi da rizikuje na nekim nebitnim prijateljskim utakmicama zbog Svetskog prvenstva", objasnio je fudbaler.

Kingson, pomoćni golman u engleskom Viganu, rekao je da se još oporavlja od povrede ramena, ali i da se nada da će biti spreman za utakmicu protiv Srbije 13. juna, kada će napuniti 32 godine.

"Nisam igrao skoro celu sezonu za Vigan, ali znam da će, ako dobijem priliku da igram u Južnoj Africi, ljudi imati priliku da gledaju dobrog golmana", rekao je Kingson.

Reperezentacija Gane se nalazi u grupi D, sa Nemačkom, Australijom i Srbijom.

"Moraćemo da igramo kao ranjeni lavovi", rekao je Mensa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve