Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 27.05.2010.

14:31

B92: CZ želi Koromana,Kastilja...

Moguć povratak Koromana i Kastilja na Marakanu, pregovori sa OFK Beogradom oko Aleksandra Markovića traju, Vešović stiže. Ninkov blizu Anderlehta, saznaje B92.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Do zvaničnog početka prelaznog roka ostalo je još 20-ak dana, a najveći posao oko realizacije pojedinih transfera u FK Crvena zvezda očekuju naredne nedelje, saznaje B92.

Pregovori sa pojedinim igračima su već u toku, poput beka OFK Beograda Aleksandra Markovića, koji, ako ostane u srpskom fudbalu izvesno prelazi na "Marakanu".

Veliki problem za crveno-bele predstavlja obeštećenje, ali se u Ljutice Bogdana nadaju da bi mogli da pronađu zajednički jezik sa rukovodstvom kluba sa Karaburme.

Veliko pojačanje mogao bi da bude i Ognjen Koroman. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde igra za korejski Inčon, naredne nedelje dolazi u Beograd, obostrana želja oko ponovne saradnje postoji, pa je dogovor o povratku nekadašnjeg reprezentativca u Beograd moguć.

Dolazak supertalentovanog Vešovića je već finiširan, a u Crvenoj zvezdi se i dalje nadaju da bi Segundo Kastiljo ponovo mogao da ponese dres Crvene zvezde. Mogućnost dolaska Ekvadorca na "Marakanu" po drugi put nije "nemoguća misija" kao što je to predstavljeno u pojedinim medijima.

Ono što "koči" povratak Kastilja u Zvezdu je što oko tog dogovora mora da se složi i treća strana (ugovor Kastilja nije bio kompletno u vlasništvu FK Crvena zvezda).

Što se tiče odlazaka, Pavle Ninkov sigurno odlazi sa "Marakane". Anderleht je najzainteresovaniji, i spreman da plati sumu od 2.5 miliona evra.

Dozvolu za odlazak imaju i Bogdanović (prema pisanju medija želi ga Nirnberg), Lekić (konkretna ponuda bi trebalo da stigne na adresu kluba početkom juna) i Blažić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

65 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

10 h

U fokusu

Vidi sve