Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 27.05.2010.

09:43

Fenerbahče dolazi po Krasića?

Novinari turskog lista "Fanatik" doputovali u Austriju, i najavili dolazak čelnih ljudi Fenerbahčea, koji spremaju novu unosnu ponudu za MIloša Krasića.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Autor:B92, Sportski žurnal

Default images

Fudbaleri Srbije vredno se pripremaju u Austriji za početak Mundijala. Iako svi naglašavaju da su sve eventualne probleme oko pregovora i odlazaka u nove klubove odložili do kraja SP, Milošu Krasiću nije bilo lako da se odbrani od turskih novinara u sredu u Leogangu.

Kako prenose izveštači beogradskih medija koji se nalaze sa nacionalnim timom, fudbaleru CSKA, koga traži “pola Evrope” bila je potrebna pomoć kako bi se odbranio od novinara turskih medija koji su došli da naprave priču o Milošu Krasiću. Da sve bude zanimljivije, poneli su i dres Fenerbahčea sa brojem 17 i ispisanim imenom srpskog reprezentativca.

Kako su saopštili novinari turskog “Fanatika”, sportski direktor kluba Ajkut Kocaman stiže za nekoliko dana u Austriju kako bi pokušao da privoli Krasića da potpiše unosan ugovor sa turskim velikanom.

“Fener” je završio sezonu bez trofeja, a prebogati predsednik Jildirim, kao temelj renoviranog tima naveo je Krasića, koji je i pre nekoliko meseci dobio astronomsku ponudu Turaka:

Stvarno nemam pojma odakle su se stvorili novinari iz Turske, i to još sa dresom. Istina je da sam želeo da završim priču oko novog kluba pre Mundijala, ali sada kada to nije dogodilo, koncentrisan sam samo na Mundijal. Hteli su na prevaru da me slikaju u žutoplavom dresu Fenerbahčea. Ne mogu ni da zamislim kako bi reagovali u Moskvi da sam se slikao sa ovim dresom, a još uvek sam igrač CSKA” rekao je Krasić, koji nije ni želeo da uzme dres koji su mu doneli turski novinari.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve