Nova vest
Fudbal

Sreda, 26.05.2010.

14:46

Balak: "Moguće je da izgubimo"

Povređeni kapiten fudbalske reprezentacije Nemačke upozorio je navijače da ne stvaraju preveliku euforiju pred početak Svetskog prvenstva.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Balak je ocenio da su selekcije Srbije, Australije i Gane, protivnici Nemačke u Grupi D, fizički veoma snažne ekipe, atletske i robustne.

"Ljudi bi trebalo da budu svesni da nije nemoguće da izgubimo od bilo koga iz grupe. Za kasnije pobede u nokaut fazi, tim će morati da igra na vrhuncu svojih mogućnosti. Tako sam mislio i pre svoje povrede, tako je i sada".

Balak je ipak izrazio uverenje da Nemačka, trostruki svetski šampion, može da dogura daleko uprkos njegovom izostanku zbog povrede članka.

"Tim ima dobar mentalitet. Nikada neće ustuknuti. Ići će do svojih granica. (Selektor) Joahim Lev će izvući maksimum iz tima, siguran sam. Na poslednja dva turnira osvajali smo prvo drugo, a posle treće mesto i nema razloga da takav uspeh ne ponovimo opet", ocenio je nemački fudbaler koji igra u Čelsiju, novom engleskom prvaku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve