Nova vest
Fudbal

Petak, 30.04.2010.

17:06

Džeko želi da ide iz Volfsburga

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i jedan od najboljih napadača Bundeslige protekle dve sezone, Edin Džeko želi ovog leta da napusti Volfsburg.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Prošle godine Volfsburg je bio šampion Nemačke, prvi put u istoriji, ali naredne sezone neće igrati u evrokupovima. "To je veliki udarac. Bili smo šampioni, igrali u Ligi šampiona i Ligi Evrope, a naredne sezone nas neće biti nigde", rekao je Džeko.

U prošloj sezoni Džeko je u Bundesligi postigao 26 golova, a ove godine je dao dva gola manje, s tim što učinak može da poboljša u poslednja dva kola.

"Do sada nisam želeo da razmišljam o transferu, jer to ne bi bilo profesionano. Želja mi je da igram u velikom klubu i nadam se da se zbog toga niko iz Volfsburga na mene neće ljutiti", rekao je Džeko.

Reprezentativac BiH je dodao da ukoliko ode to neće biti ni zbog koga iz sadašnjeg kluba, za koji će ga uvek vezivati samo najlepše uspomene, već zbog napretka u karijeri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve