Nova vest
Fudbal

Petak, 30.04.2010.

13:04

Dogovoren prelazak Vilje u Barsu?

U ekskluzivnom izveštaju španskog dnevnika „Marka“, navodi se kako su se Valensija i Barselona dogovorile oko prelaska Davida Vilje na Nou Kamp.

Izvor: MT

Autor:MT

Default images

Prema pisanju „Marke“, Vilja će preći u Barselonu po izričitoj želju trenera Katalonaca, Pepa Gvardiole. Barsa je već bila blizu dovođenja sjajnog napadača na kraju prošle sezone, ali je dogovor na kraju otpao. Prema najnovijim informacijama, dogovor je ovaj put postignut pa će Vilja da se preseli na Nou Kamp naredne sezone, za oko 40 miliona evra, plus dvojicu igrača.

Predsednik Barselone Đoan Laporta želi da završi posao pre isteka njegovog mandata i pred predsedničke izbore u klubu koji će biti održani 13. juna. Takođe, prvi čovek katalonskog kluba želi da Vilja dođe pre Svetskog Prvenstva u Južnoj Africi, posle kojeg se očekuje da mu cena vrtoglavo poraste.

Marka navodi kako je vrednost transfera oko 40 miliona evra i da bi dvojica igrača Barselone mogli da se presele na „Mestalju“ i to bi verovatno bili Aleksandar Hleb, koji je trenutno na pozajmici u Štutgartu i mladi Bojan Krkić.

Vilja je trenutno treći strelac u Primeri, sa 21 postignutim golom, šest manje od vodećeg Lea Mesija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve