Fejsa pauzira do devet meseci?

Ljubomir Fejsa povredio je prednje ukrštene ligamente kolena pa će morati na operaciju koja će ga odvojiti od terena od četiri do čak devet meseci.

AKIzvor: B92, Večernje novosti Srbija
Podeli

"Igrači su se od ovakvih povreda oporavljali i za četiri meseca, tako da ne bih hteo da dajem bilo kakve prognoze, pogotovo ne pre artroskopije, koja će nas usmeriti na dalje postupke. Nažalost, pregled jeste pokazao da je Ljubi oslabila prednja veza ligamenata, što je jedan od scenarija koji nismo priželjkivali", potvrdio je za 'Novosti' doktor Sead Malićević.

U najboljem slučaju Fejsa će biti spreman za sledeću sezonu.

"Za sredu smo zakazali artroskopiju i posle toga, kada vidimo šta je nađeno pregledom, znaćemo koji su nam dalji koraci", rekao je Malićević.

Klinika na kojoj je Ljubomir Fejsa primljen i gde će biti obavljena artroskopija, a možda i operacija posle toga, najbolja je za te vrste povreda u svetu.

"Ovde su slične povrede lečili Balak, Del Pjero, Roben, što znači da smo se Partizan i mi pobrinuli da Fejsa ima najbolje uslove za oporavak", rekao je menadžer igrača Nikola Damjanac.

Tužan kraj sezone za mladog reprezentativca i jednog od najperspektivnijih srpskih igrača. Fejsa se povredio na prijateljskom meču Srbije i Japana pre sedam dana na kojem su nastupili samo igrači iz Jelen Superlige.

strana 1 od 2 idi na stranu