Nova vest
Fudbal

Sreda, 07.04.2010.

18:41

Kolarov: Godi interesovanje klubova

Defanzivac Lacija i srpske reprezentacije Aleksandar Kolarov izjavio je da je počastvovan interesovanjem klubva kao što su Liverpul i Real Madrid.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

24-godišnji Kolarov, ipak, ističe da nije bilo zvaničnog kontakta ni od strane Liverpula, ni Real Madrida. "Svakog dana kada ostvorim novine vidim da su različiti klubovi zainteresovani za mene. Interesovanje Reala, Liverpula i Intera mogu samo da mi gode. Ipak, do sada nisam dobio nijednu konkretnu ponudu", istakao je Kolarov.

Mediji su u poslednjih nekoliko nedelja pisali o želji igrača Intera Gorana Pandeva da mu se srpski reprezentativac pridruži u Milanu, ali Kolarov ističe da to nije tačno.

"Ne, to apsolutno nije istina. Nije me zvao i putao da pređem u Inter. Mi se samo dvojica prijatelja i ne pričamo samo o fudbalu", naglasio je Kolarov.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve