Nova vest
Fudbal

Petak, 19.03.2010.

13:45

Perović: "Krajnje vreme za gol"

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 15 časova gostuju Metalcu u Kragujevcu, a napadač ’crveno-belih’ Slavko Perović igraće u rodnom gradu.

Izvor: B92, www.crvenazvezdafk.com

Autor:B92, www.crvenazvezdafk.com

Default images

„Imam veliku želju da baš u mom Kragujevcu postignem prvi gol u ovoj polusezoni. Bio bih presrećan da se to dogodi“, kaže Perović za zvanični klupski veb-sajt i nada se da će Lekić i on konačno ’proraditi’: "Najbitnije je da dajemo golove i da pobeđujemo. Dok je tako, dobro je. Naravno, mi napadači smo svesni da je krajnje vreme da uđemo u golgetersku seriju“.

„Potrudićemo se da se to desi što pre, već u narednom kolu protiv Metalca“, dodao je Perović.

Osim Zvezde i Spartaka, jedino još Metalac ima sve pobede u prolećnom delu šampionata.

„Njihove rezultate veoma ozbiljno shvatamo. Ući ćemo u utakmicu onako kako treba i nadam se da ćemo je završiti na pravi način, pobedom i osvajanjem nova tri boda“.

Ulazak u ritam ’subota- sreda’ ne brine napadača Zvezde.

„Poprilično smo oprezni što se ovog ritma subota - sreda tiče. Meni to ne smeta, pošto volim kad imamo utakmice na svaka tri dana, pogotovo kada se dobija i kada smo u toj pozitivnoj euforiji. Ako u ovaj zgusnuti raspored uđemo pobedom protiv Metalca, sigurno će nam biti lakše u narednim mečevima. Svesni smo da nam ovih pet bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranog još ništa ne garantuju“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve