Džomba:Lukića isključiti iz fudbala

Finansijer kulskog Hajduka Nikola Džomba rekao je da bi Vladana Lukića trebalo isključiti iz fudbala ako je tačno da je pretio Tomislavu Karadžiću..

Izvor: B92, Sportski žurnal Srbija
Podeli

„Ako su tačne Karadžićeve tvrdnje da je bilo reči o pretnjama, onda dileme ne sme da bude. Predsednika Zvezde trebalo bi isključiti iz fudbala. Zar je moguće da se bilo koji pojedninac pretećim glasom obraća prvom čoveku nacionalnog saveza“, izjavio je Džomba za „Sportski žurnal“.

„Imajući u vidu da je Fudbalski savez Srbije državni organ, onda ispada da su Lukićeve pretnje udar na državu! To je kriminalni gest i niko nema pravo da zatvara oči pred tim problemom“, dodao je Džomba.

Džomba odlučno demantuje glasine da je ikada učestvovao u sumnjivim radnjama, i on i klub koji finansira.

„Ni slučajno! Ako neko ima dokaze da sam učestvovao u sumnjivim poslovima, slobodno neka to kaže javno, nikada nisam namestio utakmicu. Da jesam, Hajduk verovatno ne bi bio na 14. mestu na tabeli“.

Finansijer Hajduka smatra da je situacija u srpskom fudbalu bolja nego ranije.

„Svi znaju šta se dešavalo u prošlosti, saznanja o tome objavljena su u ’Insajderu’. Toga više nema, čini mi se da sistem ’tri za tri’ odavno nije na snazi, u tom smislu sam govorio misleći da je situacija bolja nego ranije“, zaključio je Džomba za „Sportski žurnal“.

Fudbal

Rašović očekuje pobedu

Pomoćni trener Partizana Vuk Rašović rekao je da njegova ekipa apsolutni favorit u duelu sa Čukaričkim i dodao da im je tim sa Banovog brda "dužnik" od jesenas.

Fudbal petak 19.03. 16:21 Komentara: 2
strana 1 od 2 idi na stranu