Zalad: "Ne znam za Dišljenkovića"

Trener golmana reprezentacije Srbije Rade Zalad kaže da nije upoznat sa informacijom da Vladimir Dišljenković više neće braniti za reprezentaciju.

Izvor: B92, Večernje novosti Srbija
Podeli

„Vlada me nije obavestio da je doneo odluku da odustane od reprezentacije. Ako se to dogodi, sigurno ću razgovarati s njim i učiniću sve da ga ubedim da ostane u nacionalnom timu. Golman njegovih kvaliteta nam je potreban, a smatram da i za njega ne bi bio dobar potez da se povuče baš sad, kad je Svetsko prvenstvo tako blizu“, rekao je Zalad za "Večernje novosti".

Prema informacijama koje je preneo "Sport", Dišljenković, želi da napusti reprezentaciju zbog povreda koje ima u poslednje vreme, ali ne treba isključiti ni moguće nezadovoljstvo 28-godišnjeg golmana tretmanom u selekciji i činjenicom da je uprkos tome što je standardan u Metalurgu rezerva Vladimiru Stojkoviću.

Dišljenković, koji se tek vratio sa priprema Metalurga u Španiji u nedelju nije bio dostupan za komentar, ali nema dileme da samo on može da potvrdi ili demantuje ove informacije.

Za mečeve protiv Severne Irske i Južne Koreje u novembru bili su pozvani Vladimir Stojković i Bojan Isailović. Očekuje se da će isti tandem biti na spisku i za Alžir, a u slučaju da Dišljenković definitivno odustane od nacionalnog tima, u konkurenciji za trećeg golmana na Mundijalu biće Željko Brkić (Vojvodina), Saša Stamenković (Crvena zvezda) i Anđelko Đuričić (Leirija).

Fudbal

Frej dva meseca van terena

Napadač Bazela, švajcarski reprezentativac Aleksander Frej odsustvovaće sa terena oko dva meseca zbog preloma ruke, saopštio je trofejni švajcarski klub.

Fudbal nedelja 21.02. 22:11 Komentara: 3