Nova vest
Fudbal

Nedelja, 21.02.2010.

12:26

Boban: "Milanu treba čudo"

Bivši fudbaler Milana Zvonimir Boban ocenio je da će tom klubu "biti potrebno čudo" da eliminiše Mančester Junajted u osmini finala Lige šampiona.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Milan je u prvoj utakmici na svom terenu izgubio sa 3:2, revanš meč se igra 10. marta u Mančesteru. "Biće im potrebno čudo da nastave putovanje kroz Ligu šampiona. Ipak, Milan možda još ima neku šansu zahvaljujući drugom kolu koji je dao Klarens Sedorf", rekao je Boban za list Gazeta delo Sport.

Uprkos mogućnosti da takmičenje u LŠ završe već u osmini finala, Boban je ocenio da je trener Leonardo ekipi doneo prepoznatljiv stil igre.

"Leonardo je Milanu doneo identitet i taktiku koja može da im pomogne da dođu do drugog mesta u italijanskom prvenstvu", zaključio je Boban, koji je 1994. bio deo ekipe Milana koja je osvojila Ligu šampiona.

’Rosoneri’ trenutno zauzimaju treće mesto na tabeli italijanskog prvenstva sa deset bodova manje od vodećeg Intera i dva manje od drugoplasirane Rome.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve