Nova vest
Fudbal

Nedelja, 14.02.2010.

12:12

BBB "vređali" zvezdaše

Rukovodstvo Crvene zvezde imalo je manju neprijatnost prateći prijateljsku utakmicu između zagrebačkog Dinama i poljskog Leha na pripremama u Turskoj.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Autor:B92, Sportski žurnal

Default images

Kako prenose izveštači beogradskih medija koji se nalaz se crveno-belima u Antaliji, delegacija kluba koja je pratila meč hrvatskog i poljskog tima, na terenu hotela “Riksos” našla se na “udaru” verbalnih uvreda šačice “navijača” Dinama, takozvanih “Bed Blu Bojsa”.

“Junačenje” desetak osoba počelo je kada su ugledali trenerke sa grbom FK Crvena zvezda. Uvreda na nacionalnoj osnovi i psovki nisu bili pošteđeni ni fudbaleri Leha, Ivan Đurđević i Dimitrije Injac.

Međutim, u taboru FK Crvena zvezda nisu želeli da daju preveliki značaj ovom incidentu, koji se dogodio samo dva dana nakon intervjua Zdravka Mamića, prvog čoveka Dinama beogradskim medijima. Mamić se tokom boravka u Antaliji ponovo okrenuo agitovanju za regionalnu ligu. Crvena zvezda je među prvima odbila takvu mogućnost...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve