Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 26.10.2009.

09:19

Dve pobede i remi timova iz J grupe

Protivnici Partizana iz J grupe Lige Evrope proteklog vikenda ostvarili su dve pobede i remi u svojim nacionalnim prvenstvima.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Briž je nastavio sa dobrom serijom, savladavši Rozelar na gostovanju sa 3:2. Uspešan je bio i Tuluz koji je, takođe na gostujućem terenu, slavio protiv Lansa rezultatom 2:0. Šahtjor je u gostima Zakarpatju uspeo da izvuče samo bod, pošto je meč završen rezultatom 1:1.

Strelci za Briž bili su Ivan Perišić, Ronald Vargas i Dorž Kuemaha, a Partizanov protivnik je veći deo drugog poluvremena igrao sa deset igrača na terenu, pošto je Poljak Mihael Klukovski isključen u 52. minutu.

Briž zauzima vodeću poziciju u prvenstvu Belgije sa 27 bodova, ispred Anderlehta koji ima 26 i Standarda sa 21 osvojenim poenom.

Tuluz je slavio u Lansu sa 2:0, a strelci su bili Musa Sisoko i Andre-Pjer Žinjak. Tuluz je trenutno 11. ekipa u francuskom prvenstvu sa 14 osvojenih bodova iz 10 utakmica.

Šahtjor gostovao Zakarpatju i uspeo je da osvoji bod. 'Rudari' su poveli golom Oleksija Gaja u 37. minutu, ali je bod za domaćina obezbedio Aleksandar Trišović u 50. minutu. Šahtjar je od 78. minuta igrao sa igračem manje pošto Oleksandar Čižov zaradio crveni karton.

Šahtjor se nalazi na drugom mestu ukrajinskog prvenstva sa šest bodova manje u odnosu na vodeći Dinamo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve