Nova vest
Fudbal

Petak, 23.10.2009.

22:29

Brkić: Pobeda za povratak na staro

Fudbalere novosadske Vojvodine u 9. kolu Jelen Superlige Srbije, u subotu od 14 časova, očekuje gostovanje u Subotici i duel sa ekipom Spartaka.

Izvor: B92, napredvosa.com

Autor:B92, napredvosa.com

Default images

Pred ovaj meč svoja razmišljanja izneli su golman Novosađana Željko Brkić i trener Branko Babić. "Sa nova tri boda možemo da se vratimo na stari kolosek, na kome smo bili pre ove krize. Radili smo dobro na treninzima i spremni smo za duel sa Spartakom", rekao je Željko Brkić.

"Očekujem, pre svega, jednu odgovornu i disciplinovanu igru i nadam se da će to rezultirati osvajanjem nova tri boda", dodao je on.

Šef stručnog štaba Branko Babić se nadovezao na Brkićeve reči i istakao da zbog dobrih rezultata protivnika očekuje veoma interesantan meč.

"Analizirali smo utakmicu sa OFK Beogradom i ona je za nas sada prošlost. Okrećemo se rešavanju problema koje smo uočili, a tu pre svega mislim na organizaciju ofanzivnog dela igre, gde nam je nakon oduzimanja lopte trebalo mnogo vremena da započnemo novi napad i ugrozimo protivnika. Sve to mora da se menja i nadam se da će odgovor na sve to biti pozitivan rezultat", objasnio je Babić.

"Vojvodina je tim koji mora da, uz obavezan respekt protivnika, najviše uvažava sebe. Stoga pristup utakmici ne sme da bude lagan i opušten. Od prvog do poslednjeg minuta, kad ekipa Vojvodine istrči na teren, mora da se vidi šta želimo i koliko to želimo. Uz sve to protivnik nikad ne sme da pokaže veću želju od nas", ocenio je trener Novosađana.

Kada je u pitanju tim Vojvodine koji će u igrati u Subotici, Babić je istakao da još uvek postoje neke dileme, pre svega oko faze igre u kojoj vezni fudbaleri dolaze u završnicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve