Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 12.10.2009.

17:57

Bekam sve bliži povratku u AC Milan

Bekam se vraća u AC Milan, tvrde italijanski mediji. Problem predstavlja visoka plata engleskog fudbalera.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Predstavnici Milana potvrdili su da se Dejvid Bekam ponovo vraća u italijanski klub na pozajmicu. Bekam stiže iz LA Galaksija koji je tokom prošle nedelje dao nedelju dana Bekamu i Lendonu Donovanu da se odluče da li žele da nastave sezonu u Evropi.

Bekam bi po već oprobanom receptu iz prošle sezone trebalo da dodje na pozajmicu u italijanskog velikana:

"Postoji verovatnoća da će Bekam ponovo igrati za Milan. Očekujemo da će u januaru potpisati ugovor i da će na San Siru ostati do 30.
juna. Ali, ništa nije sigurno dok igrač ne potpiše", rekao je potpredsednik AC Milan Adriano Galijani za list Republika.

Ono što može da bude veliki problem za klub, i zvuči gotovo neverovatno, je da Milan možda neće imati dovoljno novca za Bekamovu astronomsku platu.

"Sportmedijaset" navodi da će klub imati velikih problema da obezbedi engleskom fudbaleru nedeljnu platu od 85.000 evra.

Bekam je ranije izjavio da želi da igra u Milanu, kako bi ostao u dobroj formi i konkurisao za tim Engleske na Svetskom prvenstvu u
Južnoj Africi 2010. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve