Nova vest
Fudbal

Subota, 03.10.2009.

11:05

OFK: "Nema ekstra premija pred CZ"

Sportski direktor OFK Beograda Mitar Mrkela demantovao da će igrači kluba dobiti ekstra premije za dobar rezultat na Marakani.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Autor:B92, Sportski žurnal

Default images

Fudbaleri OFK Beograda dočekuju derbi 6.kola na stadionu Crvene zvezde kao trećeplasirana ekipa na tabeli. Specifičnu najavu ovog meča donela je sumnja crveno-belih da treći superligaš ekstra premijom želi dodatno da motiviše "romantičare" da izbegnu poraza na "Marakani".

Medjutim, Mitar Mrkela tvrdi da pred ovaj meč nema nikakve posebne premije, niti je u igri "treći klub":

"Prošle sezone za utakmice sa Crvenom zvezdom i Partizanom premije su bile udvostručene. Ovoga puta nema dupliranja. Naši igrači za pobedu dobijaju 500 evra . Toliko će dobiti i za eventualnu pobedu u subotu. Nema razloga za dupliranje. Pobeda protiv Zvezde vredi tri boda, isto koliko i pobeda nad bilo kojim drugim timom u ligi" rekao je Mrkela.

Utakmica Crvena zvezda - OFK Beograd igra se u subotu od 18 i 30 na našem najvećem stadionu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve