Nova vest
Fudbal

Sreda, 16.09.2009.

19:31

Kazanova: "Pokušaćemo da pobedimo"

Trener fudbalera Tuluza Alen Kazanova rekao je da ne zna tačno šta da očekuje od utakmice sa Partizanom u prvom kolu Lige Evropa.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Trener francuske ekipe to je izjavio pošto su "crno-beli" nedavno promenili trenera, ali je istakao da je ekipa u Beograd došla da pobedi. "Siguran sam da će moji igrači uspeti da se prilagode situaciji na terenu.

Znamo da ćemo igrati težak meč, ali smo došli da pobedimo", rekao je na konferenciji za novinare Kazanova, koji se nije složio sa ocenom kolege iz Partizana Gorana Stevanovića da je Tuluz favorit.

"Nije to trebalo da kaže. Partizan ima mlad i jak tim, sa insipirasanim igračima. Takodje, ima i veće iskustvo igranja u Evropi, što mi ne radimo svake sezone", kazao je on.

Kazanova je bio rezervni golman Olimpika iz Marseja u finalu Kupa šampiona 1991. godine, kada je francuska ekipa posle penala poražena od Crvene zvezde.

"To je bilo pre 20 godina i mnogo toga se od tada promenilo. Tada je u timu Crvene zvezde zaista bilo mnogo zvezda, ali je situacija u srpskom fudbalu sada mnogo drugačija", objasnio je Kazanova.

Odbrambeni fudbaler Tuluza Mauro Seto ocenio je da njegovu ekipu sutra očekuje teška utakmica, u kojoj će pokušati da pobedi.

"Znamo da nas čeka težak zadatak. Očekujemo da Partizan pokuša da igra kroz sredinu. Došli smo da pobedimo. Daćemo sve od sebe da u tome uspemo, ali i bod bi nam bio dobar", rekao je on.

Utakmica prvog kola Grupe J Lige Evropa Partizan-Tuluz igra se u četvrtak od 21.05 na stadionu u Humskoj. U drugom meču ove grupe sastaće se belgijski Briž i ukrajinski Šahtjor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu