Nova vest
Fudbal

Sreda, 09.09.2009.

23:59

Antić: "Realan rezultat"

Selektor Srbije Radomir Antić rekao je nakon meča sa Francuskom da je konačan rezultat realan.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Srbija i Francuska odigrali su na stadionu Crvene zvezde nerešeno 1:1, pa naša selekcija dva kola pre kraja i dalje ima četiri boda više od Francuza. "Ovaj rezultat je realan, kada se sve sabere. Ostavlja nas u ogromnoj prednosti u odnosu na ostale naše protivnike u grupi.

Tačno je da smo imali igrača više, ali smo igrali i protiv Francuske koja ima izuzetno kvalitetne igrače i kojoj je ova utakmica bila biti ili ne biti. Utakmica je bila treška na fizičkom i psihološkom planu, Francuzi su presekli našu pas igri zbog čega smo mi dosta trčali pa nam je ponestalo svežine", rekao je srpski selektor.

Antić je dodao da je zadovoljan zalaganjem ekipe.

"Verujem da su svi naši igrači bili na nivou htenja, ali su takođe bili pod velikim psihološkim pritiskom. Očekujem protiv Rumunije pun stadion, i da ćemo na toj utakmici konačno otići direktno na Svetsko prvenstvo."

Golman stojković primio je kiks gol, a crveni karton zaradio je Danko Lazović

"Ne vidim razlog zbog kog je Lazović dobio crveni karton, a što se greške Stojkovića tiče svako ko brani može da mu se desi da pogreši", rekao je Antić.

Na iznenađenje domaćih ali i stranih novinara selektor Francuske Rajmond Domenek nije došao na konferenciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

88 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu