Nova vest
Fudbal

Subota, 05.09.2009.

16:10

Fergi:Pred Ferarom svetla budućnost

Trener fudbalera Mančester junajteda Aleks Ferguson ocenio je da će novi strateg Juventusa Ćiro Ferara u budućnosti biti jedan od najboljih stručnjaka na svetu.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

"Ferara za mene nije iznenađenje. Nekoliko puta je igrao protiv Mančester junajteda i verujem da će biti veoma, veoma dobar trener", rekao je Ferguson za televiziju Skaj. Škotski stručnjak je dodao da Ferara već sada pokazuje da ima odlike velikog trenera.

"On je trener velikog kluba kao što je Juventus i dobro poznaje svoju ekipu. Za njega nema tajni, ume da vidi sve nijanse u igri. Pred njim je svetla budućnost", istakao je on.

Ferguson je ocenio i da Juventus ove sezone ima veoma kvalitetnu ekipu.

"To je jedan od najvećih klubova u Evropi, koji u svom sastavu ima nekoliko vrhunskih fudbalera", zaključio je Ferguson.

Ferara je na klupu ’stare dame’ došao pred kraj prošle sezone, kada je na tom mestu zamenio Klaudija Ranijerija. Juventus je u prva dva kola Serije A ostvario dve pobede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve