Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 31.08.2009.

15:56

Incidenti na meču u Novom Sadu

Na fudbalskoj utakmici Prve lige Srbije između Proletera iz Novog Sada i Zemuna navijači su izazvali incident posle čega je taj meč prekinut.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Kako se navodi u saopštenju novosadske policije, u poslednjim trenucima utakmice desetak navijača FK Vojvodina i četiri navijača Zemuna ušli su na teren u nameri da izazovu incidente. Između navijača nije došlo do fizičkog obračuna, ali su igrači Zemuna nakon toga odbili da se vrate na teren, pa je meč u Novom Sadu prekinut.

Intervencijom policije identifikovani su navijači Zemuna Predrag V. (26), Jevta J. (26), maloletni G. Đ. (17) i Nikola R. (23), kao i jedan navijač Vojvodine Milovan K. (20).

Protiv njih će biti podneta krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja na sportskoj manifestaciji.

Prilikom intervencije policije Žarko Dž. (21) je bacio stolicu u pravcu policajaca, a Aleksandar C. (21) iz Pančeva je sa tribine pljunuo policijskog službenika, pa će protiv njih dvojce biti podnete krivične prijave zbog toga što su ometali rad pripadnika policije.

Navijači Vojvodine i Zemuna prethodnih godina su se sukobljavali nekoliko puta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu