Maradona veruje u pobedu

Selektor Argentine Dijego Maradona rekao je da je uveren u pobedu njegove ekipe nad Brazilom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2010. godine.

Izvor: B92, Beta Svet
Podeli

Argentina će 5. septembra u Rozariju dočekati Brazil, a petostruki šampion je u boljoj poziciji jer vodi na tabeli južnoameričkih kvalifikacija sa 27 bodova, ispred Čilea (26) i Paragvaja (24), dok je Argentina na 4. mestu sa 22 boda. "Pobedićemo jer imamo bolje igrače. Pobedom ćemo pokazati šta sve možemo kao ekipa. Moji momci su snažni", rekao je Maradona.

Selektor Argentine rekao je i da se Lionel Mesi razvija i napreduje mnogo brže od njega u tim godinama. "Nisam bio toliko dosledan kao
što je Mesi. On se razvio brže ali i nije imao velikih povreda
", rekao je Maradona.

Plasman na Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi 2010. godine izboriće prve četiri ekipe iz južnoameričkih kvalifikacija, dok će petoplasirana ekipa igrati baraž sa četvrtim timom iz kvalifikacione grupe Severne i Centralne Amerike i Kariba.

Posle utakmice sa Brazilom, Argentina će 9. septembra gostovati Paragvaju, zatim će 10. oktobra dočekati Peru, a tri dana kasnije igraće poslednju utakmicu u kvalifikacijama sa Urugvajem.

Fudbal

strana 1 od 2 idi na stranu