Nova vest
Fudbal

Utorak, 25.08.2009.

18:05

Benites: "Liverpul može do titule"

Menadžer Liverpula Rafael Benitez veruje da njegov tim može da osvoji titulu prvaka Engleske, iako su poraženi dvaput u prva tri kola.

Izvor: B92, BBC

Autor:B92, BBC

Default images

Liverpul, koji već dve decenije nije osvojio titulu, u ponedeljak je poražen od Aston Vile na Enfildu 3:1, i već se nalazi na šest bodova zaostatka za Čelsijem i Totenhemom, kao i na tri boda zaostatka za šampionima Mančester junajtedom. Ipak, Benites smatra da je još uvek rano za procene i da njegov tim može do titule.

"Znamo šta moramo da uradimo, sledeći meč protiv Bolton moramo da dobijemo. Ako se to desi, popraviće nam se samopouzdanje. Tim nam je isti kao prošle sezone i verujem da imamo kvalitet da se borimo za titulu", izjavio je Benites za Bi-Bi-Si.

Španski stručnjak je rekao da je na meču sa Aston Vilom najbolji igrač bio golman gostiju Bred Fridel, a da igra njegove ekipe zahteva detaljnu analizu.

"Fridel je imao nekoliko sjajnih intervencija. Moramo da sednemo i detaljno analaziramo igru koju smo prikazali. Smatram da bi naši najiskusniji igrači morali bi da igraju odgovornije", zaključio je Benites.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve