Nova vest
Fudbal

Utorak, 11.08.2009.

08:49

"Žilina može da nam zagorča život"

Trener Partizana Slaviša Jokanović rekao je da je ekipa Žiline "kvalitetna, sa nekoliko interesantnih pojedinaca".

Izvor: B92, Sportski žurnal

Autor:B92, Sportski žurnal

Default images

Jokanović je posmatrao meč slovačkog prvenstva Košice - Žilina (0:2) i stekao utisak da je Partizanov rival u poslednjem kolu kvalifikacija za LIgu Evrope "prilično lako pobedio". "Kvalitetna su ekipa, sa nekoliko prilično interesantnih pojedinaca. Prilično su lako osvojili bodove u Košicama," rekao je Jokanović za Sportski žurnal po povratku iz Slovačke,

"Igrali su u sistemu 4-1-4-1, neuporedivo više zadataka su imali u defanzivi, pokazalo se da su ih uspešno rešili."

Jokanović je gledao meč u Košicama ali i prethodni nastup Žiline u kvalifikacijama za LIgu Evrope.

"Znaju da istrče i sa dva špica, takvi su bili u revanšu sa Hajdukom i još nekim utakmicama u prvenstvu ali mislim da će protiv nas sa jednim napadačem. Robert Jež je srce ekipe, na njega ćemo morati da obratimo pažnju, da mu ne dozvolimo da ogranizuje akcije," rekao je Jokanović.

Za razliku od utakmice sa Kipranima kada je skoro celo drugo poluvreme Partizan odigrao 'preskačući igru' Jokanović o takvom planu ne razmišlja.

"Dva centralna defanzivna igrača su im prilično visoka. To sugeriše da s enećemo oslanjati na duge lopte," kaže Jokanović i završava da "ne bi hteo da poredi" snagu Žiline i APOELa, "Moramo da budemo koncentrisani i ambiciozni. Slovaci nemaju atraktivno ime niti se plaše ovog dvomeča ali mogu da nam zagorčaju život."

Prva utakmica Partizan - Žilina igra se 20. avgusta na stadionu u Humskoj, revanš je na programu sedam dana kasnije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

103 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve