Nova vest
Fudbal

Petak, 31.07.2009.

21:34

Obafemi Martins prešao u Volfsburg

Fudbalski klub Volfsburg objavio je na svom zvaničnom sajtu da je potpisao je četvorogodišnji ugovr, vredan 9 miliona funti, sa napadačem Obafemijem Martinsom.

Izvor: B92, Goal

Autor:B92, Goal

Default images

Šampion Nemačke angažovao je fudbalera Njukasla koji je na ’Sent Džejms Park’ stigao 2006. godine za sumu od deset miliona funti iz milanskog Intera. Nigerijac je za ’svrake’,koje su prošle sezone ispale iz Premijer lige, odigrao 88 mečeva i postigao 35 golova. Trener Volfsburga Armin Veh je saopštio da je veoma zadovoljan što je Martins pojačao ekipu.

"On je tip igrača koji u potpunosti odgovara potrebama kluba i biće sjajan dodatak za naš napad. Sada imamo priliku da igramo još ofanzivnije", istakao je trener Veh.

Martins će se u napadu Volfsburga priključiti reprezentativcu BiH Edinu Džeku i Brazilcu Grafiteu, koji su prošle sezone bili strelci ukupno 54 puta i doveli tim do prve titule prvaka Nemačke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Lige petice

Bjelica dobio otkaz

Fudbalski klub Union iz Berlina saopštio je da je uručio otkaz hrvatskom treneru Nenadu Bjelici posle serije loših rezultata u Bundesligi.

Tanjug

19:37

11 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu