Nova vest
Fudbal

Sreda, 15.07.2009.

19:19

Matić u Čelsiju?

Mladi fudbaler Srbije Nemanja Matić tvrdi da je prihvatio četvorogodišnji ugovor u londonskog Čelsija, piše "Skysports".

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Mladi reprezentativac Srbije i član slovačkih Košica bio je povezivan sa Midlzbroom, dok su interesovanje pokazali Totenhem i Sandrlend. Ipak, prema Matićevim rečima, trku je dobio Čelsi koji sada mora da se dogovori sa Košicama oko visine transfera.

"Mogu da potvrdim da mi je Čelsi ponudio četvorogodišnji ugovor koji sam prihvatio. Sada samo preostaje da se klubovi dogovore", rekao je Matić za 'Denik sport'.

Matić je na nedavno završenom šampionatu Evrope za mlade počeo odlično u prvoj utakmici sa Italijom, ali je u finišu polomio metatarzalnu kost i zbog te povrede propustio je ostatak turnira.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve