Nova vest
Fudbal

Nedelja, 05.07.2009.

07:33

Srđan Radonjić u Mogrenu

Srđan Radonjić, nekadašnji igrač Partizana i povremeni crnogorski reprezentativac, novi je član fudbalskog kluba Mogren.

Izvor: B92, www.cafemontenegro.com

Autor:B92, www.cafemontenegro.com

Default images

Centrafor koji je prolećni deo sezone 2008/2009 proveo u austrijskom Altahu potpisao je sa prvakom Crne Gore dvogodišnji ugovor. Mogren je tako rešio pitanje centralnog napadača posle odlaska Gluščevića u Južnu Koreju, a pre Radonjića Budvani su u ovom prelaznom roku angažovali Vladimira Vujovića i Radisava Sekulića.

Radonjić je karijeru počeo u Crvenoj stijeni iz Tološa, da bi zatim igrao za Budućnost, Mornar i Sutjesku. U januaru 2004. godine prešao je u Partizan, tri godine kasnije postao je član danskog Odenzea.

Od tada je dva puta po šest meseci proveo u Odenzeu i bio na 'pozajmicama' u Viborgu, norveškom Startu i Altahu.

Poslednjih šest meseci proveo je u Austriji gde je igrajući za Altah na 11 mečeva postigao tri gola.

Radonjić je ranije bio interesantan upravi podgoričke Budućnosti ali problem je pravilo visoko obeštećenje koje je za njega tražio danski Odenze.

Mogren će u revanš prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Hibernijansom sa Malte ući sa dva gola prednosti (2:0) a protivnik u drugom kolu Budvanima će biti prvak Danske, Kopenhagen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve