Nova vest
Fudbal

Nedelja, 05.07.2009.

01:57

Ril siguran i na drugoj probi

Partizanov protivnik u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, Ril, savladao je Denbig Taun rezultatom 4:1 u prijateljskoj utakmici.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Šampion Velsa je tako posle pobede nad Madervelom, zabeležio još jedan trijumf u test mečevima. Svi golovi postignuti su u prvom poluvremenu. Strelci za ekipu Alana Bikerstafa bili su Roberts dva puta, Vilijams i Holden.

Generalnu probu pred meč sa Partizanom Ril je zakazao za 10. jul, a protivnik će biti Kolvin Bej. „Crno-beli“ su ranije najavili da će trener Slaviša Jokanović prisustvovati toj utakmici.

Inače, na zvaničnom sajtu velškog šampiona otvoreno je glasanje za navijače, a pitanje je da li će putovati u Srbiju na meč sa Partizanom. 96 (38.9%) pristalica kluba glasalo je da hoće, bez obzira na sve, isto toliko da neće, 29 (11.7%) da zavisi od rezultata u prvoj utakmici, a 26 (10.5%) u zavisnosti od cene putovanja.

Prvi susret Partizana i Rila igra se u Velsu 14. jula, revanš je nedelju dana kasnije na stadionu u Humskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve