Nova vest
Fudbal

Subota, 04.07.2009.

16:23

Ronaldo: "Plaćen sam koliko vredim"

Kristijano Ronaldo, pojačanje madridskog Reala vredno 94 miliona evra, kaže da će opravdati ogroman novac koji je uložen u njega.

Izvor: B92, BBC

Autor:B92, BBC

Default images

"Mislim da je vrednost koju sam plaćen adekvatna. Ako su se Real i Junajted dogovorili oko te svote, nema više šta da se kaže. Pokazaću da je Real napravio dobru odluku kad je investirao toliki novac u mene", izjavio je 24-godišnji Ronaldo.

Portugalac kaže da ga ne dotiče preterano činjenica da je postao najskuplji fudbaler u istoriji.

"Veliki igrači koštaju mnogo novca i morate da platite ako ih želite. Srećan sam što aam najskuplji igrač na svetu, ali igram pod pritiskom već duže vreme, tako da sam u tom smislu miran. Cena nije nešto o čemu ću misliti kada izađem na teren", dodao je Ronaldo.

Kristijano ipak smatra da će očekivanja biti veća nego u Mančester Junajtedu.

"Znam da će tražiti mnogo od mene, da doprinesem uspehu kluba i svestan sam da ću biti pod većim pritiskom nego na Old Trafordu jer sam tamo proveo mnogo godina- Ipak, to znači i novi izazov koji će mi pomoći da budem najbolji"

Ronaldo je rekao da će njegov dosadašnji menadžer Aleks Ferguson uvek zauzimati posebno mesto u njegovom srcu.

"On je bio moj otac u ovom sportu, jedan od najbitnijih faktora u karijeri i svakako čovek koji je najviše uticao na nju. Moram da mu se zahvalim za sve što me je naučio, uvek ću prema njemu gajiti osećanja i zauzimaće specijano mesto u mom srcu".

Kristijano Ronaldo je iz lisabonskog Sportinga prešao u Junajted, u kojem je proveo šest sezona, da bi ovog leta, posle višemesečne sage, prešao u Real.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

12 h

U fokusu

Vidi sve