Nova vest
Fudbal

Sreda, 10.06.2009.

11:33

Ibra u Barsi,ako Eto pređe u Inter?

Fudbaler italijanskog šampiona Intera Zlatan Ibrahimović preći će u špansku Barselonu, ukoliko Kamerunac Samjuel Eto pristane da ode u suprotnom pravcu.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Španski list ’El Mundo Deportivo’ naveo je da su se čelnici Intera i Barselone dogovorili oko uslova za transfer Ibrahimovića u Španiju. Španski klub bi, prema izvoru lista, uz pristanak Etoa da pređe na ’Đuzepe Meacu’, trebalo da plati i dodatnih 10 miliona evra za prošlogodišnjeg najboljeg strelca u Seriji A.

Predsednik Intera Masimo Morati je prošle nedelje izjavio da za švedskog internacionalca traži 40 miliona evra, ali čini se da je popustio zbog mogućnosti da Kamerunac pređe u Inter.

Ibrahimović bi želeo da pređe u Barselonu jer veruje da bi sa tom ekipom imao veće šanse da osvoji Ligu šampiona, navodi španski list.

Predstavnici kamerunskog reprezentativca su u ponedeljak razgovarali sa čelnicima Barselone, ali nisu uspeli da se dogovore ni o produženju ugovora, ali ni o mogućem odlasku iz kluba.

Trener Barselone Pep Gvardiola još prošlog leta je dozvolio Etou, Deku i Ronaldinju da napuste klub, ali je Kamerunac ostao u klubu i ove sezone odigrao odlično i bio jedan od najzaslužnijih za osvajanje ’duple krune’ u španskom prvenstvu, ali i Lige šampiona.

Barselona je u finalu elitnog evropskog takmičenja, 27. maja u Rimu, pobedila Mančester junajted sa 2:0.

Španski mediji su iznenađeni nezalaganjem čelnika Barselone, pošto u dosadašnjem delu prelaznog roka nijedan fudbaler nije stigao na ’Kamp Nou’.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve