Nova vest
Fudbal

Subota, 06.06.2009.

19:37

Purović najavio povratak u Zvezdu

Crnogorski fudbaler Milan Purović izrazio je želju da se vrati u Crvenu zvezdu, ali pod određenim uslovima.

Izvor: B92, www.vijesti.cg.yu

Autor:B92, www.vijesti.cg.yu

Default images

Visoki napadač, koji je prošle sezone kao pozajmljeni igrač lisabonskog Sportinga igrao u turskom Kajzerisporu, jedna je od želja novog trenera Crvene zvezde Vladimira Petrovića.

"Zvezda je moja druga kuća i klub koji je zaslužan za moju karijeru. Ipak, pre nego što bih se vratio voleo bih da znam da li su rešeni problemi u klubu, kakve su ambicije i da li mogu da ispune moje finansijske uslove", kazao je Purović za crnogorske 'Vijesti'.

Purović je tokom protekle sezone imao puno problema sa povredama. Prvo je povredio ligamente, a potom je slomio ruku. Ipak, u finišu sezone Purović je sa pet golova u poslednjih sedam kola dokazao da je trebalo da bude veliko pojačanje u Kajzeriju.

"Na kraju sam lepo završio epizodu u Kajzerisporu. Sada ću se dobro odmoriti do 1. jula, kada moram da se javim na prozivku u Sportingu", kazao je Purović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve