Nova vest
Fudbal

Petak, 05.06.2009.

21:14

Valbuena odlazi iz Marseja

Fudbaler Marseja Matje Valbuena saopštio je da želi da napusti taj klub pošto mu je novi trener Didije Dešam rekao da ne računa na njega u narednoj sezoni.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Dešam je na klupi Marseja zamenio Erika Geretsa, u čijem timu je Valbuena bio standardan, odigravši 31 meč prošle sezone . Međutim, Dešam je rekao da želi da promeni način igre Marseja pomoću igrača koji su snažniji.

"On misli da u fizičkom smislu ne mogu da igram na poziciji krilnog igrača, i da nemam dovoljno snage. Shvatio sam da ne mogu da ostanem u Marseju, jednostavno ne smem sebi da dozvolim takav luksz. Nisam više mlad igrač koji tek počinje karijeru", rekao je Valbuena za francuski list L'Ekip.

Valbuena je u karijeri za klub sa ’Velodroma’ odigrao 75 utakmica u francuskom prvenstvu, i postigao sedam golova.

On je rekao da poštuje Dešama, koji je sa klubom kao igrač 1993. godine osvojio Ligu šampiona, ali da ipak ne shvata njegovu odluku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

9 h

U fokusu

Vidi sve