Nova vest
Fudbal

Sreda, 03.06.2009.

10:21

Džerard najavio velika pojačanja

Stiven Džerard veruje da će Liverpul sledeće sezone biti veća pretnja Mančester Junajtedu pošto klub sa Mersisajda planira da dovede velika pojačanja na leto.

Izvor: B92, eurosport

Autor:B92, eurosport

Default images

Reprezentativac Engleske je izjavio da bi mu bilo najdraže da je Geret Beri prešao iz Aston Vile, ali se Beri ipak obreo u Mančester Sitiju za 12 miliona funti. "Došli smo na korak od šampionske titule i sledeća dva ili tri pojačanja biće presudna u našoj trci sa ostalim klubovima. Svakako da trenutno nisam zadovoljan, jer nemam trofej", rekao je Džerard.

Džerard je insistirao na dovođenju Engleza u klub i, po mogućnosti, "Geretovog standarda". "Mi smo engleski klub i zato želimo da Englezi igraju kod nas. Ovu sezonu smo završili bez trofeja i to nas sigurno boli, ali napravili smo veliki pomak i sada samo treba da vidimo ko bi nam najviše odgovarao kao pojačanje", dodao je Džerard.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

10 h

U fokusu

Vidi sve