Nova vest
Fudbal

Petak, 29.05.2009.

15:02

Rad želi pobedu za kraj sezone

Fudbaleri Rada pobedom žele da završe ovu sezonu, a protivnik u 33. kolu Super lige Srbije biće im novosadska Vojvodina, drugi tim šampionata.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

"Želimo da pobedom protiv Vojvodine na najlepši način krunišemo sezonu, iako nećemo biti kompletni zbog suspendovanih igrača", rekao je novinarima u Beogradu trener Rada Marko Nikolić. Aleksandar Todorovski suspendovan je zbog kartona, ali je Nikolić najavio promene u sastavu.

"Priredićemo lepo iznenađenje svima koji sutra dodju na naš stadion. U protokolu će biti Nikola Stojiljković, najbolji strelac omladinske lige i kadetski reprezentativac Srbije. On će biti najmlađi prvotimac u našoj istoriji, ali je zaslužio to svojim igrama. Klub od njega mnogo očekuje u budućnosti", rekao je Nikolić.

Stojiljković igra na poziciji napadača, a u avgustu će napuniti 17 godina. Ovo će biti poslednji meč u igračkoj karijeri veterana Vojvodine Miodraga Pantelića, a fudbalski klub Rad spremio mu je poklon u to ime.

Eventualnom pobedom nad Vojvodinom, Rad bi mogao da završi na šestom mestu ako njegovi direktni rivali Čukarički i Napredak izgube od Partizana, odnosno Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve