Nova vest
Fudbal

Petak, 15.05.2009.

17:52

Gogić: "Na prvu prolećnu pobedu"

Trener Crvene zvezde Siniša Gogić najavio je da će crveno-beli u Jagodini ići na pobedu, u 31. kolu Jelen Superlige.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Zvezda je poslednji put na strani slavila upravo u Jagodini, još početkom decembra (4:1), ali Gogić, koji je tim preuzeo pre nedelju dana, kaže da je tim protiv Hajduka pokazao da se "malo trgao" posle loših rezultata ovog proleća.

U svojoj karijeri, prvo fudbalskoj, a onda i trenerskoj uvek sam išao na pobedu. Promenom trenera, pokazali smo jednu novu sliku na terenu, a popravili smo i atmosferu, pre svega na psihičkom planu.To je došlo do izražaja na poslednjoj utakmici sa Hajdukom i nastojaćemo da tu dobru igru nastavimo da primenjujemo. Mislim da je došlo vreme da Crvena zvezda pobedi na strani, s obzirom da u prolećnom delu sezone u tome nismo uspeli. Neće biti lako, pogotovu zbog pobede Jagodine nad Partizanom, što ih sigurno dodatno motiviše. Ipak, mislim da smo kvalitetnija ekipa i to ćemo pokazati na terenu”, kaže Siniša Gogić.

Ognjen Vranješ, koji je zimus stigao iz Banjaluke, istakao je da su igrači ozbiljno shvatili pripreme za subotnji meč i da će maksimum koji daju na treninzima, nastojati da prenesu i na utakmicu.

Trenirali smo dobro za ovu utakmicu i radili smo dosta na taktičkom delu. U prethodnom periodu smo na psihičkom planu malo pali, ali smo uspeli da se uzdignemo i to je najvažnije. Pokazali smo protiv Hajduka da i sa deset igrača možemo da dobro odigramo i pobedimo. Na sutrašnjem meču ćemo takođe dati sve od sebe i nadamo se pobedi”, rekao je defanzivac Zvezde.

Subotnja utakmica na stadionu u Jagodini počinje u 17 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu