Nova vest
Fudbal

Utorak, 28.04.2009.

16:15

Anćeloti: „Ostajem u Milanu“

Trener Milana Karlo Anćeloti izjavio je da će i sledeće sezone voditi ekipu i tako je demantovao sve najave o napuštanju višestrukog šampiona Italije.

Izvor: B92, Goal

Autor:B92, Goal

Default images

Prethodnih nedelja mediji u Italiji, Engleskoj i Španiji su Anćelotija selili u Čelsi i Real Madrid, ali su i Milan i trener kluba sve vreme jasno isticali da će prekida saradnje neće biti u bliskoj budućnosti.

Anćeloti je rekao da ima jasnu viziju i da svi znaci pokazuju na „San Siro“.

„Ostaću sledeće sezone, to je sigurno. Već radimo na jačanju tima“, rekao je Anćeloti, „Navikao sam već na takve priče, biće ih još, ali to nije problem za mene“.

Šest kola pre kraja sezone u Seriji A Milan ima sedam poena manje od večitog rivala Intera, koji je na čelu. Ipak, i pored malih šansi Anćeloti je realan i smatra da Milan ne može da pretekne Inter u borbi za šampionsku titulu.

„Inter će osvojiti Kudeto jer su najkonstantniji tim. Naša pozicija na tabeli reflektuje rad koji smo uložili, ali su na našu sezonu mnogo uticale povrede“, zaključio je Anćeloti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

12 h

U fokusu

Vidi sve