Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 27.04.2009.

16:12

Beleti: "Finale pre finala"

Odbrambeni fudbaler Čelsija Žulijano Beleti smatra da je dvomeč sa Barselonom u završnici Lige šampiona "finale pre finala".

Izvor: B92, Goal

Autor:B92, Goal

Default images

Barselona i Čelsi su ekipe u trenutno najboljoj formi u španskoj Primeri, odnosno engleskoj Premijer ligi i koji god od ta dva tima prođe u finale u Rimu biće favorit za osvajanje pehara, smatra Brazilac koji je pre dolaska na "Stamford Bridž", 2007. godine, tri sezone nosio dres katalonskog kluba.

Fudbaleri Barselone i Čelsija sastaće se u utorak na "Kamp Nou" u prvom polufinalnom meču Lige šampiona, uz direktan prenos na TV B92.

"Mislim da su svi očekivalo da se ova dva tima sastanu u finalu. Naravno da je tu bilo još mnogo velikih ekipa, ali Barsa i Čelsi su u ovom trenutku najbolji timovi u svojim ligama i to je meč vredan finala", smatra Beleti.

Za drugo mesto u finalu igraće Mančester junajted i Arsenal. Prvi meč je na programu u sredu na "Old Trafordu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

12 h

U fokusu

Vidi sve