Nova vest
Fudbal

Utorak, 14.04.2009.

21:47

HSV zainteresovan za Sulejmanija

Nemački Hamburg razmišlja o dovođenju srpskog reprezentativca Miralema Sulejmanija, preneli su holandski i nemački mediji.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Sulejmani je trenutno član Ajaksa iz Amsterdama u koji je došao prošlog leta iz Herenvena za rekordni holandski transfer od 16,5 miliona evra. Nekadašnji igrač Partizana, međutim, nije ispunio očekivanja u Ajaksu, iako je na 23 prvenstvene utakmice postigao sedam golova.

Sulejmani zato i nije igrao u nedeljnoj pobedi Ajaksa nad Viljemom od čak 7:0.

"Naravno da mi nije smešno to što sam meč presedeo na klupi, ali ne vredi mi da plačem. Pokušaću da se izborim sa time, iako sam svestan da nisam igrač kakav sam bio prošle sezone u Herenvenu", rekao je Sulejmani posle duela sa Viljemom.

"Treba mi samo vremena i siguran sam da ću uspeti, pošto znam da imam potreban kvalitet", dodao je 20-godišnji fudbaler za holandske medije.

Hamburg želi da Sulejmanijem nadoknadi odlazak Ivice Olića, koji će na leto preći u minhenski Bajern. Mediji su ranije pisali da je za Sulejmanija zainteresovan i Hamburgov rival u Bundesligi Verder iz Bremena.

Očekuje se, ipak, da Ajaks neće već na leto Sulejmanija pustiti da ode za sumu manju od 20 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve