Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 23.03.2009.

22:29

Žilet razmišlja o prodaji Liverpula

Jedan od vlasnika Liverpula Džordž Žilet ozbiljno razmišlja o prodaji svojih akcija u klubu, kao i o prodaji akcija koje poseduje u ostalim sportskim klubovima.

Izvor: B92, eurosport

Autor:B92, eurosport

Default images

Džordž Žilet razmišlja o prodaji svog dela vlasništva u fudbalskom klubu Liverpul, a razmišlja i o prodaji akcija koje poseduje u ostalim klubovima, među njima i u najtrofejnijem NHL timu Montreal Kanedijansima. Žilet poseduje 80.1% akcija Montreal Kanedijansa i 50% akcija petostrukog prvaka Evrope, Liverpula.

On je u klubu sa Enfilda suvlasnik sa Tomom Hiksom, ali su njih dvojica imali česta neslaganja od kad su preuzela klub za 219 miliona funti, februara 2007.

Hiks u prošlosti nije želeo da proda svoj udeo u vlasništvu Žiletu, a ni Žilet ne želi da proda svoj udeo Hiksu. Prošle godine Žilet je bio u potpunosti spreman da svoj udeo proda holdingu DIC (Dubai International Capital), ali su pregovori na kraju propali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve