Nova vest
Fudbal

Petak, 06.02.2009.

20:53

Kaka i Ibrahimović najplaćeniji

Fudbaler Milana Kaka i švedski napadač Zlatan Ibrahimović, igrač gradskog rivala Intera, najplaćeniji su fudbaleri sveta.

Izvor: B92, Goal

Autor:B92, Goal

Default images

Možda je Kaka odbio astronomsku ponudu egleskog premijerligaša Mančester sitija, ali čini se da mu je savim dobro i sa "rosonerima". Brazilac zarađuje 9 miliona evra godišnje, što bi značilo 750,000 mesečno ili 1,024 na sat. Ibrahimović ne zaostaje mnogo, a među prvih 10 našao se još jedan "karioka" - Ronaldinjo.

Argentinska fudbalska zvezda Lionel Mesi je treći na listi najplaćenijih fudbalera sveta. Igrač Barselone ima platu od 8 miliona evra godišnje.

Oba superstara Serie A očekuje puno posla u narednom kolu fudbalskog prvenstva Italije, ibrahimovićev Inter gostuje Lećeu, a Milan dočekuje tim Ređine na "San siru".

U trci za Skudeto "rosoneri" zaostaju samo 6 bodova za komšijskom ekipom Intera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve