Nova vest
Fudbal

Nedelja, 01.02.2009.

16:04

Fober: "Mislio sam da je sve šala"

Francuski fudbaler Žulijen Fober pomislio je da se neko šali sa njim kada je dobio ponudu Real Madrida.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Postojala je mogućnost da Fober u zimskom prelaznom roku iz redova Vest hema pređe u Njukasl ili Olimpik iz Liona, ali su se ti transferi izjalovili, pa se dvadesetpetogodišnji Francuz pomirio sa ostankom u Londonu. Prelaska u Real postao sam svestan tek kada mi je menadžer rekao da je prethodni poziv zaista stigao od Reala.

"Nisam bio previše ljubazan u razgovoru sa realovim predstavnikom. Mislio sam da me neko ismeva, da je sve šala. Tek sam bio saznao da su pregovori sa Njukaslom i Olimpikom propali. Nisam se osećao dobro", priznao je Fober.

Fober je Realu pozajmljen do juna kada će "kraljevski klub" moći da produži saradnju sa francuskim reprezentativcem.

"Na meni je da se borim, i da pokažem da zaslužujem mesto u timu", istakao je Fober, priznavši da je po odlasku iz Vest hema osetio olakšanje.

"Nisam video izlaz. Mislio sam da ću ostati u Vest Hemu, a tamo sam psihički patio", rekao je Fober.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve