Nova vest
Fudbal

Sreda, 28.01.2009.

22:34

Pobeda i remi Voše u Turskoj

Fudbaleri Vojvodine zabeležili su pobedu i remi na pripremama u Turskoj. Voša je prvo dobila Gloriju 2:1, a zatim je remizirala sa Zakarpatima 2:2.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

u prvom duelu Novosađani su slavili golovima Mrđe u 43. i Aleksića u 54. minutu, dok je jedini gol za rumunsku Gloriju postigao Anka u 17. minutu. U drugom meču igrao je i drugih 11 igrača a golove su postigli Mario Đurovski u 15. i Gruzijac Miheil Hucišvili u 80. minutu. Strelci za ukrajinskog drugoligaša bili su Hodobjak u devetom i Kuznjecov u 35. minutu.

Sledeće dve provere Vojvodina će imati subotu kada će igrati protiv čeških ekipa Banjika i Sigme.

Vojvodina - Glorija 2:1

Vokvodina: Kesić, Lakić, Kizito, Đurić, Mijatović, Buač, Popović, Maksimović, Stjepanović, Pantelić, Mrđa. Igrali su još: Brkić, Smiljanić, Bicaj, Lovrić, Pavlović, Tumbasević, Leandro, Grozdanoski, Tadić, Aleksić, Hucišvili i Lazetić.
Glorija: Albut, Vagner, Joan, Ciucan, Milauš, Marganjan, Murešan, Petke, Enesiz, Korovan, Anka. Igrali su još: Turkaš, Fizeršan, Negrean, Diogo, Borbelji i Hora.

Vojvodina - Zakarpati 2:2

Vojvodina: Brkić, Lakić, Kizito, Đurić, Mijatović, Buač, Popović, Pantelić, Tadić, Đurovski, Mrđa. Igrali su još: Kesić, Lazetić, Leandro, Karan, Stjepanović, Smiljanić, Grozdanoski i Hucišvili.
Zakarpati: Rominenko, Kobin, Milošević, Tubić, Ošipko, Dranjuk, Hodobjak, Guzjuk, Kožanov, Kopošvej i Kuznjecov.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve