Nova vest
Fudbal

Utorak, 13.01.2009.

23:49

FA kup: Prošli Portsmut i VBA

U utorak je odigrano devet mečeva trećeg kola FA kupa, a dalje su prošli Vulvs, Portsmut, Barnli, Milvol, Svonzi, Šeflid junajted, Čarlton i VBA.

Izvor: Saša Ozmo

Autor:Saša Ozmo

Default images

Meč Čeltnam – Donkaster završen je bez golova i igraće se repriza. Portsmut je pogocima Krauča i Kranjčara savladao Bristol siti, dok je VBA istim rezultatom slavio na gostovanju Piterborou (Simpson i Robinson strelci). ’Vulvsi’ su takođe sa 2:0 dobili Birmingem, a Barnli sa bio bolji KPR-a sa 2:1. Najubedljiviji je bio Šefild junajted na gostovanju Lejton Orijetnu – 4:1.

Bristol siti se pokazao u dobrom izdanju, ali je golman Portsmuta Dejvid Džejms branio odlično, čak je odbranio jedanesterac Nikiju Majnardu u finišu meča.

Piter Krauč doveo je u vođstvo ’Pompi’, pošto je zatresao mrežu domaćih posle centaršuta Traore u 38. minutu. Činilo se da je visoki centarfor igrao rukom, ali je sudija Majk Džons priznao gol. Pobedu gostima obezbedio je Niko Kranjčar u 88. minutu na asistenciju Nadira Belhađa.

Odlučujući gol na meču Norič – Čarlton postigao je Daren Embrouz u 6. minutu. On je na dodavanje Nikija Bejlija doneo Čarltonu prolaz u četvrtu rundu.

U sredu se sastaju Sautend – Čelsi, Njukasl – Hal i Kristal Palas – Lester.

Kompletni rezultati mečeva odigranih u utorak:
Birimingem siti – Vulverhemptom 0:2
Bristol siti – Portsmut 0:2
Barnli – KPR 2:1 (produžeci)
Čeltnam – Donkaster 0:0
Kru – Milvol 2:3
Histon – Svonzi 1:2
Lejton Orijent – Šefild junajted 1:4
Norič – Čarlton 0:1
Piterboro – VBA 0:2

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

12 h

U fokusu

Vidi sve