Nova vest
Fudbal

Utorak, 13.01.2009.

14:26

Maradona: „Tevez mora iz Junajteda“

Selektor argentinske reprezentacije Dijego Maradona izjavio je da bi Karlos Tevez trebalo da razmisli o prelasku iz Mančester junajteda u Inter.

Izvor: Jelena Trajković

Autor:Jelena Trajković

Default images

Budućnost 24-godišnjeg Argentinca u šamionu Engleske i Evrope nije sigurna pošto mu ugovor ističe na kraju sezone, a čelnici Mančestera mu još uvek nisu ponudili novi.

„Gledao sam Mančester junajted koji je bez Teveza pobedio Čelsi 3:0. To nije dobro za njega. Određena dešavanja dovode do njegovog odlaska iz kluba, a Italija i Inter bi bili odlično rešenje za njega. Još plus njegov ugovor ističe i lakše mu je da promeni tim“, rekao je Maradona.

Argentinac je ranije savetovao Teveza da ostane na „Old Trafordu“ i da se sa Vejnom Runijem i Dimitrom Berbatovim bori za mesto u prvj postavi, dok je prošle Tevez izrazio nezadovoljstvo jer mu Junajted nije ponudio novi ugovor.

Maradona, koji je trenutno u Italiji zbog utakmice Kupa Italije između Intera i Đenove, takođe je izjvaio da bi napadač Atletiko Madrida Serđo Aguero takođe trebalo da razmisli o prelasku u Inter.

„Moj savet bi mu bio da pređe u Inter. Već mogu da zamislim kako bio odličan bio u tandemu sa Zlatanom Ibrahimovičem“, rekao je Maradona.

Zanimljivo je da je Aguero u vezi sa Maradoninom čerkom Đianinom, i da očekuju prinovu narednog meseca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve