Nova vest
Fudbal

Subota, 27.12.2008.

21:51

Menhengladbah dolazi po Milijaša

Predsatvnici Borusije iz Menhengladbaha trebalo bi u ponedeljak da dođu na ”Marakanu” na razgovore oko transfera Nenada Milijaša, prenose Novosti.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

Srpskom reprezentativcu ugovor sa Crvenom zvetdom ističe za godinu dana pa se spekuliše da bi mogao već u zimskom prelaznom roku da napusti „crveno-bele“. „Video sam u novinama ranije da je Dortmund zainteresovan, i to je sve što znam, a sada čujem isto i za Menhengladbah. Zaista ne znam šta se dešava, pozvaću ljude iz kluba kad se vratim u Beograd“, rekao je Milijaš.

Pored kapitena, neizvesna je i sudbina Ognjena Koromana i Branimira Subašića. Bivši reprezentativac je najbliži Inčonu iz Južne Koreje, dok reprezentativac Azerbejdžana bi da ostane i dokaže se u Crvenoj zvezdi.

Spisak pojačanja beogradskog kluba polako se kompletira, iako prelazni rok počinje tek 12. januara.

Kompletan posao završen je sa Gvozdenovićem, mladim Vranješom iz Banjaluke i Brazilcem Džefersonom, dok je u subotu u Beograd doputovao mladi kamerunski napadač Abubakar Oumaru (21) iz Kine. Ako prođe lekarske preglede i ne bude komplikacija oko finansija, i on će da postane novi fudbaler crveno-belih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve